Lil kleine, ook wel Jorik,  is een van de populairste artiesten op dit moment. Onder andere bekend geworden van zijn hit drank en drugs samen met Ronnie flex. Afgelopen weekend vond ‘Het Concert’ plaats in Ziggodome. Het concert was helemaal uitverkocht. Zo ook Pleun Brinkhuis en Eva Nobels waren bij dit concert aanwezig. Op zijn Instagram postte hij een foto met vier Rolex horloges. Deze heeft hij cadeau gedaan aan zijn gast-artiesten. Realiseren deze jonge jongens en meisjes eigenlijk wel dat zij hier indirect ook aan meebetalen? Heeft een artiest een voorbeeld functie waar hij zich aan moet houden?

Kleine is niet vies van een drankje en vindt het ook geen enkel probleem om te laten zien wat hij allemaal heeft. Een dikke Range Rover en tassenvol van de Louis Vuitton winkel. Zo scheurde hij onlangs een briefje van 50 euro terwijl dit werd gefilmd. Hij heeft 1,5 miljoen volgers op zijn Instagram account. Een kaartje voor zijn concert kostte 45 euro. Hij heeft twee concerten op een dag gegeven. Pleun en Eva zijn al lang fan en stonden vorig jaar nog in Tivoli Vredenburg bij zijn concert. Dit jaar heeft hij het groter aangepakt. ‘’Het is vooral de sfeer en zijn liedjes die het zo leuk maken. Dan is het natuurlijk vooral leuk dat je in concert hebt in Ziggodome. Wij zijn samen met nog een ander vriendinnetje gegaan. Zij was wel voor het eerst mee, zegt Eva Nobels.’’

Lil kleine geeft zelf al aan interviews dat hij juist door middel van het showen van zijn bezittingen, kinderen motiveert en laat zien dat zij dit ook kunnen bereiken. Hoe kan je het beste hiermee omgaan? Giulia Hietink is psycholoog en geeft hier antwoord op.