”Nooit gaan eten”, ”om te huilen”, ”erg slecht” en ”nog nooit zo slecht gegeten”, een kleine greep uit de recensies van het ‘slechtste’ restaurant van Arnhem. Ik nam de proef op de som en ging er eten. 

In een van de werfkelders, midden in het centrum van Arnhem, zit het slechtste restaurant van Arnhem. Zo wordt het in elk geval omschreven op de vele websites waar mensen recensies achter kunnen laten.

De buitenkant heeft een Spaanse uitstraling en eenmaal het smalle trappetje klinken de klanken van een Spaans muziekje. Het interieur is gedateerd, maar daardoor niet minder sfeervol.

De serveerster neemt al vrij snel de bestelling op en biedt ons een stokbroodje met kruidenboter én Spaanse aioli aan. Het restaurant is nog vrij leeg, maar naarmate de tijd vordert wordt het steeds drukker.

Het eten wordt vrij snel geserveerd. Zes kleine tapashapjes waaronder knoflookgamba’s, patatas bravas en gevulde champignons. Het ziet er wat simpel, maar wel verzorgd uit. Het eten is prima, geen culinair hoogstandje, maar het is warm en er zit genoeg smaak aan de gerechten.

We hebben een gezellige avond en de serveerster doet goed haar best om het ons naar ons zin te maken. Het is geen toprestaurant, maar dat mag je ook niet verwachten voor de prijs.

Benieuwd naar hoe mijn ervaring verder was in dit restaurant? Zie de vlog hieronder!