Irene en Nathan Kayilayanathan hebben sinds kort een winkel geopend. In de winkel Good4you bieden zij een heel divers assortiment aan in food en non-food.

“Het is  voor mijn man een droom die uitkomt”, aldus Irene Kayilayanathan. Nathan heeft altijd al een eigen bedrijf gewild. In eerst instantie was het plan om een restaurant te beginnen, echter was dit een te grote investering. Uiteindelijk kwamen ze op het idee een winkel te beginnen met vele diverse producten om een groot publiek aan te trekken. De verkoop van de vele diverse producten in Zeist is uniek. Wel is er een Aziatische supermarkt maar zij verkopen alleen Aziatisch eten. Daarentegen verkoopt Good4you ook non-food, zoals kraamcadeautjes en Indiase babykleding.

Irene vertelt: “De diversiteit in producten hebben wij geselecteerd op wat wij leuk vinden om te doen. Zo vind ik het leuk om kraamcadeautjes te maken, deze verkoop ik ook in de winkel. Daarnaast komt mijn man uit Shrilanka en hij vindt het daarom leuk om Aziatische kruiden te verkopen. Elke zaterdag verkopen wij ‘Broodje Kip’ dat gemaakt is door Nathan.”  Wanneer er bepaalde producten minder goed worden verkocht dan wordt het uit de schappen gehaald. Zo verkochten Nathan en Irene eerst ook Indiase kleding. Nu verkopen ze alleen nog Indiase jurkjes voor kinderen tot 2 jaar.

Nathan en Irene hebben twee zoons. De ene zoon doet de ICT en beheert de website. De andere zoon studeert Ondernemerschap en Detailhandel, hij geeft ook tips over hoe je reclame maakt en de website onderhoudt. Samen hebben zij een bedrijf voor beveiligingscamera’s. “In de winkel zie je hier alleen nog niks van, maar er staat wel veel informatie over op onze website”, aldus Irene.

In de toekomst verwacht de familie dat de winkel groeit. Irene vertelt: “Wij willen meer producten verkopen in de toekomst. Suggesties van klanten zijn altijd welkom. Wanneer iemand iets mist in de winkel dan kunnen wij hier rekening mee houden. Onze Aziatische producten en de kraamcadeautjes blijven in het assortiment”

De website is te vinden op:  https://good4youds.nl