AGENDA | Het is alweer herfstvakantie. Dat betekent: tijd genoeg voor een tripje naar de bioscoop. Het perfecte uitje nu het deze week wat minder lekker weer is. En ook al heb je misschien deze week geen herfstvakantie, dan raden wij toch aan de tijd te vinden voor deze drie films. 

1. First Man

Iedereen kent hem: Neil Armstrong. De eerste man op de maan. Regisseur Damien Chazelle brengt nu een film over Armstrongs leven, met Ryan Gosling in de hoofdrol. De film laat het leven van de wereldberoemde astronaut zien tussen 1961 en 1969.

Lees hier onze recensie: https://younews.hu.nl/kcl-1801/1274/in-je-bioscoopstoel-richting-de-maan/

Bekijk hier de trailer: 

2. A Star is Born

Het verhaal is klassiek, maar toch is ook deze versie van A Star is Born zeker je tijd waard. Geregisseerd door Bradley Cooper, die ook meteen een van de hoofdrollen speelt, naast zijn tegenspeler Lady Gaga. Wanneer personage Jackson Maine gebukt gaat onder zijn alcoholisme, ondanks dat hij een bekende muzikant is, ontmoet hij Ally. Hij ziet haar talent en helpt haar om haar droom als artiest waar te maken.  Uiteraard gaat dit niet allemaal over rozen…

Lees hier onze recensie: https://younews.hu.nl/kcl-1801/1149/bradley-cooper-lady-gaga-als-ware-sterren-in-a-star-is-born/

 Bekijk hier de trailer: 

3. Christopher Robin

Hij draait al een tijdje, dus grijp nu nog je kans om even weg te dromen bij dit hartverwarmende verhaal: Winnie de Poeh in een nieuw jasje. Kinderachtig? Welnee, dit is gewoon nostalgie. Uiteraard met de herkenbare personages, en met Ewan McGregor als Christopher Robin in de hoofdrol. (Of zoals wij hem kennen: Janneman Robinson.) Wij hebben hem nog niet gezien, dus laat snel weten wat je er van vindt!

Bekijk hier de trailer: