De route naar een duurzamere mode-industrie gaat gepaard met verschillende problemen en ontwikkelingen. Er zijn grote vraagstukken waarmee consumenten en makers om moeten gaan. Nine Parre is kledingontwerpster van het duurzame kledingmerk NINE en praat in deze podcast over de staat van de duurzame mode vanuit het oogpunt van de maker.

Het Grote Publiek
Ondanks vele pogingen duurzaamheid mainstream te maken is het vooralsnog vooral een niche. Nine Parre praat over het bereiken van het grote publiek en het leven als maker van duurzame kleding in het eerste deel van de podcast.

Mogelijkheid
Is duurzame mode wel mogelijk? Als maker zijn het belangrijke vraagstukken om over na te denken. Nine Parre vertelt in deel twee over de moeilijke afwegingen rondom duurzaamheid waar een ontwerper mee te maken heeft.

Greenwashing
Is het een slechte ontwikkeling dat grote merken zoals H&M pronken met een duurzame collectie, of kan het helpen de boodschap die gepaard gaat met duurzame mode verder te verspreiden? Nine Parre vertelt in het laatste onderdeel van de podcast over greenwashing en de invloed van grote bedrijven.